Pomerančové fíky s medem pečené na grilu

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
7 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pomeranče vylisujeme šťávu a nastrouháme kůru.
  • 2
    Fíky rozkrojíme na poloviny, rozdělíme je řeznými plochami nahoru na čtverce alobalu, pokapeme pomerančovou šťávou, medem a posypeme kůrou z pomeranče. Rohy alobalu spojíme a přeložíme.
  • 3
    Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min nebo v troubě předehřáté na 200C 10-15min.
  • 4
    Podáváme horké s mascarpone.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.