Povidlová náplň

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3gramySkořice mletá
    • 800gramůPovidla švestková
    • 100gramůCukr moučkový
    • 100mililitrůVoda pitná
    • 30mililitrůRum
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
159 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Povidla rozmícháme s vařící vodou, přisladíme je, přidáme rumové aroma a mleté koření. Vše pečlivě promícháme.
  • 2
    Hotovou náplň ihned použijeme k plnění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 26. 11. 2015
Povidlová náplň
Není nic jednoduššího a lepšího. A kdyby to ještě byla povidla z hrušek, tak bych se olizovala až za ušima.