Pražský řízek

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
767 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme silnější řízky, naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a necháme v rozpáleném sádle opéct dorůžova.
  • 2
    Podlijeme je vývarem a necháme dusit.
  • 3
    Připravíme míchaná vejce na másle, kterými pak na talíři každý řízek do poloviny obložíme. Z druhé poloviny řízek ozdobíme nakrájenou šunkou a hlávkovým salátem. Přelijeme šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.