Předkrm salumi s olivami
10 min.

Ingredience
- 3kusyRajčata
- 3kusyFíky čerstvé
- 1kusMeloun žlutý
- 60gramůSalám salchizión de montana
- 6plátkůŠunka parmská
- 4plátkySalám Mortadela
- 6plátkůBresaola - Sušená hovězí šunka
- 1špetkaBazalka
- 1lžíceOlej olivový
- 90gramůOlivy bez pecky
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
43 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Fíky nakrájíme na čtyři díly, rajčata na tenké plátky. Rozpůlíme meloun, vypeckujeme ho a nakrájíme na klínky.
- 2Na polovinu velkého talíře naaranžujeme uzeniny. Do středu položíme rajčata, zakápneme olivovým olejem, posypeme bazalkou. Na zbytek talíře dáme fíky a melouny. Uzeniny posypeme olivami.
- 3Podáváme zvlášť s olivovým olejem a posypané nahrubo mletým černým pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.