Přírodní hovězí guláš
80 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaKmín celý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
338 mg
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme.
- 2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
- 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.