Přírodní hovězí guláš
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
 - 200gramůHovězí maso zadní
 - 1špetkaKmín celý
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
338 mg
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme.
 - 2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
 - 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.