Přírodní kapusta
40 min.

Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 30gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou kapustu nakrájíme na proužky.
- 2Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, zpěníme na sádle, přisypeme kapustu a podlijeme trochou vroucí vody. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Všechna tekutina má být v hotovém pokrmu odpařená.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.