Přírodní kotleta se žampiony
40 min.

Ingredience
- 40gramůCibule
- 4kusyVepřové kotlety
- 60gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 200gramůŽampiony - sterilované
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme a okořeníme.
- 2Maso obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.
- 3V kastrole na sádle osmahneme nakrájenou cibuli s kmínem, vložíme opečené kotlety, zalijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme na mírném ohni doměkka.
- 4Nakonec přidáme žampiony nakrájené na půlky a ještě prohřejeme.
- 5Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.