Přírodní řízky s cibulovou omáčkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Pak je osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a řízky na něm osmažíme 5 minut z každé strany. Potom je vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
  • 3
    Kolečka cibule smažíme v omastku 4 minuty. Pak je zaprášíme moukou a podlijeme zeleninovým vývarem a sherry.
  • 4
    Omáčku za stálého míchání necháme mírně zhoustnout a zjemníme pažitkou. Řízky podáváme s cibulovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.