Provensálský venkovský salát
10 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 4kusyRajčata
 - 120gramůOkurka salátová
 - 80gramůAnčovička - filety
 - 50mililitrůOcet vinný
 - 50mililitrůOlej olivový extra panenský
 - 2špetkySůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 10gramůPažitka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na srpečky, okurky na kostičky a filety z ančoviček na nudličky. Suroviny smícháme, zakapeme octem a panenským olivovým olejem, osolíme a opepříme. Můžeme ještě posypat posekanou pažitkou.
 - 2Salát podáváme dobře vychlazený.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.