Pstruhové zákusky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z krajíčků chleba odkrojíme kůrky a formičkou vykrájíme oválky o průměru 3 cm. Naskládáme je na plech, v troubě předehřáté na 180 °C a chvíli pečeme. Potom plech vytáhneme a dáme stranou.
  • 2
    Pstruží plátky nakrájíme na kousky, petrželku a bazalku, jemně nasekáme. Spaříme rajčata, scedíme a oloupeme je, zbavíme je semínek a pokrájíme na kostičky.
  • 3
    Mezitím dáme do mixéru kousky rybího masa přidáme 2 lžíce smetany s citronovou šťávu, olej a vymixujeme z těchto ingrediencí hladkou a jednolitou hmotu. Postupně do této směsi vmícháme zbývající smetanu
  • 4
    a ještě chvíli vše mixujte. Pstruží pěnu osolíme, okořeníme čersvě mletým kajenským pepřem a nakonec přidáme nasekanou petrželku.
  • 5
    Pěnou naplníme cukrářský sáček a vhodnou hubičkou nastříkáme na opečená kolečka chleba. Ozdobíme je kostičkami rajčat a natrhanými lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.