Pusinky z ovesných vloček

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky nasucho opražíme a necháme vychladnout. Polovinu z nich umeleme.
  • 2
    Umleté i nemleté vločky promícháme s moukou, cukrem, změklým máslem a vejci. Vypracujeme těsto.
  • 3
    Pomocí lžičky vykrajujeme z těsta malé kousky a urovnáme je na máslem vymazaný plech.
  • 4
    Pusinky pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.