Pyré z jablíčka a hrušky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.
  • 2
    Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.