Ragú z jazyka

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
590 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvaříme doměkka jazyky v osolené vodě, oloupeme, pokrájíme na nudličky, přelijeme horkým vývarem, necháme stát na teple.
  • 2
    Okurku oloupeme,vyndáme semena a pokrájíme na centimetrové plátky, osolíme, přelijeme octem a necháme půl hodiny stát. Potom vymačkáme vodu a na másle opečeme dožluta, máslo slijeme, zalijeme 100 ml vývaru a svaříme na polovinu. Zahustíme jíškou, vlijeme 4 lžíce bílého vína, smícháme, necháme na kraji plotny. Jazyk scedíme, okořeníme a podáváme s okurku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.