Rajčatová polévka se sýrem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku podusíme jemně nakrájený celer a cibuli. Když cibule zrůžoví, přisypeme mouku a opražíme ji.
  • 2
    Potom přidáme omytá rajčata nakrájená na kolečka, osolíme, přilijeme vodu a rozvaříme.
  • 3
    Hotovou polévku protlačíme sítem a při podávání do ní přidáme nastrouhaný sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 22. 1. 2017
Rajčatová polévka se sýrem
Tak ze všech rajčatových polévek u nás zatím vede tato. Jen jsem přidala dost cukru. Vždy jsem dávala přednost těm nezahuštěným moukou. Ale musím říci, že nás mile překvapila.Byla hned pryč. Díky za tip.