Rajčatový salát s medem
20 min.
Ingredience
- 0,25kusCibule
 - 6kusůRajčata
 - 1lžíceCitronová šťáva
 - 1lžíceMed včelí
 - 200mililitrůJogurt bílý
 - 1lžíceOlej rostlinný
 - 1špetkaSůl
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1kusSalát hlávkový
 - 1lžícePažitka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na plátky a rozdělíme do mističek. Zakapeme je citronovou šťávou a medem a necháme v chladu chvíli odležet.
 - 2Jogurt rozšleháme s olejem, osolíme, přidáme oloupanou, nastrouhanou cibuli a nasekané bylinky.
 - 3Srdíčko hlávkového salátu omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k rajčatům. Přelijeme připravenou zálivkou a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.