Rejnok z Latia

45 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odrhneme rejnoka, vykucháme, omyjeme a pokrájíme na kusy.
  • 2
    Oloupeme rajče a pokrájíme na kostičky.
  • 3
    Očistíme houby, omyjeme a pokrájíme na plátky.
  • 4
    Oloupeme stroužky česneku, vhodíme do pánve s rozpáleným olejem, přidáme papričku, pokrájené rajče, víno, ocet a houby. Chvíli restujeme.
  • 5
    Navrch dáme pokrájenou rybu, osolíme, obsah pánve uvedeme do varu, dusíme pod pokličkou 15 minut a občas pánví zatřeseme, aniž bychom obsah míchali.
  • 6
    Omyjeme a nasekáme petrželku a vhodíme na pánev. Po 2 minutách je pokrm hotový a podáváme na stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.