Rejnok z Latia
45 min.
Ingredience
- 1kilogramRejnok křídlo
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 1kusRajčata
- 50gramůPetržel - nať
- 1kusChilli paprička
- 1decilitrVíno bílé
- 50mililitrůOcet vinný
- 100mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Odrhneme rejnoka, vykucháme, omyjeme a pokrájíme na kusy.
- 2Oloupeme rajče a pokrájíme na kostičky.
- 3Očistíme houby, omyjeme a pokrájíme na plátky.
- 4Oloupeme stroužky česneku, vhodíme do pánve s rozpáleným olejem, přidáme papričku, pokrájené rajče, víno, ocet a houby. Chvíli restujeme.
- 5Navrch dáme pokrájenou rybu, osolíme, obsah pánve uvedeme do varu, dusíme pod pokličkou 15 minut a občas pánví zatřeseme, aniž bychom obsah míchali.
- 6Omyjeme a nasekáme petrželku a vhodíme na pánev. Po 2 minutách je pokrm hotový a podáváme na stůl.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.