Rendlík s krůtím masem, červeným a bílým zelím
60 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý celý
- 500gramůKrůtí prsa
- 1lžíceOlej olivový
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1kusZelí hlávkové červené
- 2kusyKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
16 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli nakrájíme na jemné nudličky. Zelné hlávky rozkrojíme na čtvrtky a ty pak na osminky. Opatrně ze středu odstraníme košťál. Vložíme do mísy, přelijeme vroucí osolenou vodou.
- 2Na pánvi na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli. Přesuneme na talíř, do pánve vložíme maso a ze všech stran zprudka orestujeme. Přidáme zpět cibuli, zelí, kopr, ochutíme solí a drceným pepřem a asi 25min podusíme.
- 3Nakonec vše zalijeme smetanou, prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.