Rendlík z Provence
22 min.
Ingredience
- 2kusyCuketa
 - 2stroužkyČesnek
 - 20gramůTymián čerstvý
 - 1kusPaprika zelená
 - 1kusPaprika červená
 - 1kusPaprika žlutá
 - 2gramySůl
 - 2gramyPepř černý mletý
 - 2lžíceOlej olivový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme olej a na něm za stálého míchání restujeme omytou, oloupanou a na centimetrová kolečka nakrájenou cuketu asi 6 minut. Přidáme nadrobno nasekaný česnek, na jemno nasekané lístky čerstvého tymiánu, na proužky nakrájené papriky (červená, žlutá, zelená) a restujeme asi 4 minuty, až vše začne vonět a papriky jsou měkké, ale křehké. Poté dosolíme a dopepříme.
 - 2Můžeme servírovat teplé i studené.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.