Restovaná játra na cibulce
25 min.
Ingredience
- 400gramůJátra vepřová
 - 1kusCibule
 - 1lžičkaChilli koření mleté
 - 2kusyVejce slepičí
 - 2gramySůl
 - 1lžičkaKmín drcený
 - 3lžíceOlej stolní
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
609 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme nadrobno, rozklepnutá vejce chutíme solí. Játra propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme je na menší kousky.
 - 2Na oleji zpěníme cibuli, potom přidáme kousky masa, které zasypeme chilli kořením, kmínem a restujeme, než se maso zatáhne. Nakonec do orestované masové směsi přilijeme osolená vejce a restujeme jen tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.
 - 3Takto připravená játra podáváme teplá s rýží, bramborami, nebo bramborovými placičkami a zeleninovou oblohou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.