Restované marinované rybí filé
25 min.
Ingredience
- Marináda
- 1lžíceMikado Worcestrová omáčka
 - 3stroužkyČesnek
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2špetkyKmín drcený
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1lžíceRozmarýn čerstvý
 - 1lžíceBazalka
 
 - Na ozdobu
 - Restované filé
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
 - 240gramůFilé rybí
 - 4lžíceVoda pitná
 - 2plátkySýr Eidam cihla 30%
 
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si hustou marinádu: do misky dáme worcestrovou omáčku, prolisované stroužky česneku, pepř a drcený kmín. Čerstvé lístky omytých bylinek: petrželku, rozmarýn a bazalku posekáme velmi drobně a přimícháme je do marinády.
 - 2Omyté a osušené mražené filé z tresky vložíme do marinády a metličkou je důkladně potřeme z každé strany. Necháme je marinovat necelou hodinu.
 - 3V pánvi rozpálíme olej, na něm filé restujeme z každé strany (po 1-2 minutách) dozlatova. Pak k filé přilijeme 4 lžíce vody a pod pokličkou rybu dusíme do doby, než se voda vypaří. Každou porci pokryjeme tenkým plátkem tvrdého sýru a pod pokličkou necháme sýr na filé rozpustit.
 - 4Omytá rajčata rozkrájíme na čtvrtky. Horké porce rybího filé dáme na talíře, ozdobíme je rajčaty a hned servírujeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.