Řezy z mořského jazyka s rajčatovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
982 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vývar, přidáme 1 lžíci másla, vymačkáme šťávu z 1/2 citronu, osolíme, opepříme a přivedeme k varu.
  • 2
    Filety z ryby rozřízneme na 4 díly a každý díl svineme do závitku. Závitky vložíme do vývaru a povaříme 12 minut. Uvařenou rybu vyndáme a udžujeme teplou.
  • 3
    Vývar necháme trochu vyvařit, přimícháme rajčatovou omáčku, stáhneme z ohně, zakápneme rybí omáčkou a vmícháme 1 lžíci másla.
  • 4
    Rybí závitky rozdělíme na talíře a přelijeme rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.