Rigatoni s klobásou a fazolemi
55 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
 - 60gramůCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 200gramůKlobása Chorizo
 - 800gramůPassata (drcená rajčata)
 - 400gramůFazole
 - 2lžíceBazalka
 - 10gramůŠalvěj čerstvá
 - 15gramůPetržel - nať
 - 500gramůTěstoviny Rigatoni
 - 35gramůSýr Parmezán
 - 5gramůSůl
 - 5gramůPepř černý mletý
 
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
7 g
Cukr
621 mg
Postup přípravy
- 1Kolečka cibule, drcený česnek a nakrájené klobásy smažíme na oleji při střední teplotě za občasného zamíchání asi 5 minut, až cibule i česnek změknou.
 - 2Vložíme passatu (drcená rajčata), fazole, bazalku, šalvěj, petrželku, dochutíme pepřem a solí a směs zvolna vaříme asi 20 minut.
 - 3Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a upravíme na nahřáté talíře.
 - 4Navrch nalijeme omáčku a každou porci ozdobíme čerstvě nastrouhaným parmezánem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.