Řízky balené v pivním těstíčku
30 min.

Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKypřicí prášek do pečiva
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceHořčice
- 3lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceSolamyl
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůVepřová kýta
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
53 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
340 mg
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájené maso osolíme a opepříme.
- 2V míse rozmícháme hořčici se sójovou omáčkou. Maso vložíme do nálevu a zasypeme solamylem. Dáme odležet.
- 3Připravíme těstíčko z rozšlehaných vajec, mouky, piva a špetky kypřícího prášku do pečiva.
- 4Odleželé maso obalíme v těstíčku a pak po obou stranách osmahneme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.