Řízky zapečené se šlehačkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
73 mg
Cukr
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, okořeníme a posypeme moukou. Maso opečeme na sádle, vložíme do zapékací mísy, podlijeme výpekem z řízků a dopečeme v troubě.
  • 2
    Téměř měkké řízky hustě posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou, podlijeme smetanou, dodusíme.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.