Řízky ze zeleniny s masem
28 min.

Ingredience
- 400gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 600mililitrůVoda pitná
- 130gramůSýr Eidam cihla 30%
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 4kusyVejce slepičí
- 300gramůVepřová kýta
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
17 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájíme nadrobno, na oleji osmažíme. Zmraženou zeleninu přelijeme vodou, vložíme na 5 minut do vroucí vody, slijeme a necháme řádně okapat. Sýr nastrouháme na jemno.
- 2V míse promícháme rozšlehaná vejce se sýrem, osolíme, opepříme, přidáme zeleninu s usmaženým masem. Směs vypracujeme do kompaktní hmoty, tvoříme řízečky, smažíme na oleji z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.