Řízky ze zeleniny s masem

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
17 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme nadrobno, na oleji osmažíme. Zmraženou zeleninu přelijeme vodou, vložíme na 5 minut do vroucí vody, slijeme a necháme řádně okapat. Sýr nastrouháme na jemno.
  • 2
    V míse promícháme rozšlehaná vejce se sýrem, osolíme, opepříme, přidáme zeleninu s usmaženým masem. Směs vypracujeme do kompaktní hmoty, tvoříme řízečky, smažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.