Roláda plněná klobásou
0 min.

Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 40dekagramůVepřová kýta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6dekagramůAnglická slanina
- 1lžičkaKmín celý
- 15dekagramůKlobása Dunajská
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2018 kcal
Bílkoviny
131 g
Tuky
161 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
920 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z vepřové kýty uřízneme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme plátky česneku, rozložíme plátky slaniny, klobásu, vařená vejce a plát stočíme a svážeme nití.
- 2Povrch osolíme, okmínujeme a roládu dáme do pekáče, podlijeme
- 3vodou a pečeme v troubě, doměkka.
- 4Obracíme a podléváme výpekem.
- 5Hotovou roládu zbavíme nitě a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.