Roštěná na roštu
30 min.

Ingredience
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 100gramůTuk
- 120gramůMáslo čerstvé
- 1500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 500mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
43 g
Vláknina
27 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.
- 2Do tuku od opékání přidáme máslo, necháme rozpustit, zalijeme vývarem, povaříme a přisolíme.
- 3Nakonec šťávu procedíme hustým cedníkem a krátce povaříme, až se odděluje na povrchu tuk od šťávy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.