Roštěná po milánsku
30 min.
Ingredience
- 1500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
 - 30gramůSůl
 - 1gramPepř černý mletý
 - 150gramůTuk
 - 100gramůMáslo čerstvé
 - 500mililitrůHovězí vývar základní
 - 200gramůProtlak rajčatový
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
27 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
 - 2Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem a rozmícháme. Velmi krátce povaříme, přisolíme a zjemníme máslem.
 - 3Nakonec na roštěnku přecedíme rajčatovou šťávu a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.