Roštěnky jihomoravské

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a přidáme špetku chilli koření. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriky zbavené jádřinců pokrájíme na tenké nudličky, cibuli nadrobno.
  • 2
    Zeleninu vložíme do rendlíku, podlijeme trochou vody, osolíme, přisypeme posekanou bazalku a prolisovaný česnek. Dusíme 15 minut. Nakonec do rendlíku rozklepneme dvě vejce a za rychlého míchání necháme zhoustnout.
  • 3
    Roštěnky na rozpáleném oleji zprudka opečeme z obou stran.
  • 4
    Na talíře rozdělíme plátky masa a obložíme dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.