Roštěnky na pivě
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 0,5lžíceSádlo škvařené
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceJíška instantní
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme a na 4 hodiny do oleje naložíme roštěnky.
- 2Poté je na okrajích nařízneme, osolíme a okořeníme.
- 3Po obou stranách osmahneme roštěnky na sádle. Vyjmeme je a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli.
- 4Vrátíme nazpátek roštěnky, podlijeme troškou piva a vody, dusíme doměkka.
- 5Během dušení maso obracíme a podléváme pivem.
- 6Když jsou hotové zahustíme tmavou jíškou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.