Roštěnky na tvarůžkách
75 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 20mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
- 10gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 30gramůHořčice
- 100gramůHouby čerstvé
- 5decilitrůHovězí vývar základní
- 200gramůTvarůžky olomoucké věnečky
- 1kusCibule
- 2decilitryOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
975 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
79 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme hořčicí. Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme z obou stran a vyjmeme na talíř. Na výpeku opečeme cibuli nadrobno a nakrájené houby. Vrátíme zpět roštěnky, podlijeme vývarem a zakryté pozvolna dusíme na mírném ohni, podle potřeby podléváme. Když je maso měkké poklademe plátky tvarůžků a společně ještě pár minut dusíme, až se sýr rozteče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.