Roštěnky s rajčaty
45 min.
Ingredience
- 1lžíceHořčice
 - 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
 - 2lžičkySůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 80mililitrůOlej olivový
 - 4kusyRajčata
 - 10gramůPetržel kudrnka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
 - 2Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
 - 3Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.