Růžičková kapusta se sýrem
20 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
 - 1litrVoda pitná
 - 1lžičkaCukr krupice
 - 2lžíceOlej olivový
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 100gramůSýr Parmezán
 - 500gramůKapusta růžičková
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě tak, aby zůstala na skus pevná.
 - 2Na rozehřátém oleji opečeme prolisovaný česnek, vložíme kapustu, krátce ji po všech stranách opečeme. Podle chuti osolíme, opepříme a před podáváním silně posypeme nastrouhaným Parmazánem.
 - 3Takto upravená kapusta je vhodnou přílohou k masům.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.