Ryba na citronech pečená v alobalu
30 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
 - 1lžíceKapary
 - 8kusůChřest zelený
 - 1lžičkaOlej rostlinný
 - 125mililitrůCitronová šťáva
 - 0,5lžičkaPepř černý mletý
 - 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
205 mg
Cukr
763 mg
Postup přípravy
- 1Najemno posekáme lžíci kaparů, očistíme a ořízneme 8 výhonků chřestu a připravíme 4 velké filety z bílé ryby.
 - 2Čtyři čtverce alobalu o straně 50 cm lehce potřeme olejem. Na prostředek alobalu položíme rybí filet potřený kapary, přelijeme citrónovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet položíme dva výhonky chřestu, poprášíme paprikou, zahneme okraje alobalu a filety dobře zabalíme.
 - 3Balíčky dáme na pečící plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Při této teplotě pečeme 15-20 minut, až se ryba začne oddělovat.
 - 4Rybu vyjmeme z alobalu a servírujeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.