Ryba s rajčaty
55 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 5kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 1kilogramKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a osolíme rybu. Omyjeme, spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme na plátky. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli.
- 2Vymažeme zapékací mísu máslem.
- 3Rozehřejeme na pánvi máslo a osmahneme porce ryby po obou stranách. Přendáme je do zapékací mísy.
- 4Na zbytku másla na pánvi opečeme cibuli a položíme na porce ryby.
- 5Na cibuli rozložíme rajčata, osolíme, opepříme a zalijeme zakysanou smetanou.Ve vyhřáté troubě 25 minut zapékáme a podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.