Rybí čorba

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z různých zbytků sladkovodních ryb uvaříme vývar:
  • 2
    hlavy ryb, páteře, vnitřnosti, ploutve dáme do osolené vody, přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a celý pepř a vše vaříme přibližně 20 minut.
  • 3
    Mezitím v druhém hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme oloupaná pokrájená rajčata na kostky, nakrájené zelené papriky na nudličky, drobně nasekaný česnek a vše posypeme sladkou paprikou, zamícháme, krátce znovu orestujeme, přilijeme bílé víno a 1 litr scezeného rybího vývaru. Vaříme do změknutí zeleniny.
  • 4
    Pak přidáme obrané maso z ryb, nakrájené feferonky, dochutíme pepřem, solí a zavaříme domácí nudle, které vaříme přibližně 5 - 10 minut.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.