Rybí filé na kopru
45 min.

Ingredience
- 125gramůJogurt bílý
- 4lžíceKečup
- 600gramůFilé rybí
- 1hrnekVývar zeleninový
- 2lžíceKopr čerstvý
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 4lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso mírně osolíme a opepříme z obou stran a na rozpáleném másle zprudka osmažíme dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat. V tomtéž tuku rozmícháme jogurt, kečup a vývar a zahříváme do zhoustnutí. Na závěr vmícháme nasekaný kopr, vložíme zpět rybu, dáme do vyhřáté trouby a necháme zapéct. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, doplníme tenkými měsíčky citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.