Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
25 min.
Ingredience
- 60gramůVejce slepičí
- 20gramůSůl
- 100gramůMáslo bylinkové
- 80mililitrůOlej stolní
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
1 g
Cukr
46 mg
Vápník
26 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu pečení ryby potíráme olejem.
- 2Po upečení zdobíme filé bylinkovým máslem.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.