Rybí filé s rajčaty
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůFilé rybí
- 1kusCitrony
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.
- 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.
- 3Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.