Rybí filé s rajčaty
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 1lžičkaSůl
 - 50gramůMáslo čerstvé
 - 3lžíceOlej stolní
 - 10gramůPetržel - nať
 - 4kusyRajčata
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 500gramůFilé rybí
 - 1kusCitrony
 - 2stroužkyČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.
 - 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.
 - 3Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.