Rybí filé se sladkokyselou omáčkou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
2 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C. Papriky rozpůlíme a nakrájíme na nudličky. Sójovou omáčku, ocet a rajčatovou pastu dáme do kastrůlku. Z rybího vývaru odebereme do misky 4 lžíce, zbytek nalijeme do kastrůlku. Vývar v misce smícháme s kukuřičným škrobem na hladkou pastu. Směs v kastrůlku přivedeme k varu, přimícháme do ní rozpuštěný kukuřičný škrob a za stálého míchání zvolna vaříme do zhoustnutí. Potom směs povaříme ještě 5 minut.
  • 2
    Do omáčky přidáme papriky, ananas, sirup z konzervy, rajčata a žampiony a za občasného míchání vaříme 5 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Rybí maso upravíme do zapékací misky, přelijeme omáčkou a misku přikryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut. Hotový pokrm rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.