Rybí filé smažené přírodní
11 min.
Ingredience
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
68 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme.
- 2V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova.
- 3Usmažené filé přendáme na talíř a ozdobíme plátkem citronu.
- 4Ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 8. 2015
Rybí filé smažené přírodní
Úprava rybího filé, které mám nejraději. Používám celý kmín a jsem zvyklá filé před opečením lehce obalit v hladké mouce. Je to příjemné a lehké jídlo, jako přílohu jsem měla brambory i se slupkou vařené v páře a zeleninový salát. Na dozdobení plátkem citronu jsem zapomněla 😔, mí hladoví strávníci byli nedočkaví.😉