Rybí filé v kečupové omáčce
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
 - 60gramůKečup
 - 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
 - 1decilitrVíno bílé
 - 8gramůSůl
 - 30gramůMouka pšeničná hladká
 - 30mililitrůCitronová šťáva
 - 50gramůMáslo čerstvé
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
135 mg
Cukr
420 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.
 - 2Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.
 - 3Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.