Rybí karbanátky s bramborami

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
12 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem a vložíme do mísy. Rybí filé rozkrájíme nadrobno, kopr posekáme na jemno, kapary scedíme. Filé, kopr a kapary přidáme k bramborám, přisypeme dvě lžíce strouhanky, sůl, pepř, přidáme dvě vejce, zakápneme citronovou šťávou a vypracujeme těsto. Vytvarujeme 8 karbanátků, které dáme na 15 minut do lednice uležet.
  • 2
    Karbanátky poté obalíme v mouce, namočíme v rozkvedlaném vejci, obalíme ve strouhance a vložíme do pánve s rozehřátým olejem. Smažíme asi 4 minuty z každé strany do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.