Rybí kornouty
20 min.

Ingredience
- 100gramůMajonéza
- 600gramůPangasius - filety
- 20gramůCitronová kůra
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 100gramůStrouhanka
- 3gramyChilli koření mleté
- 4kusyTortilla
- 200gramůSalát ledový
- 1kusLimetka
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
8 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nakrájeného pangasia posypeme nastrouhanou kůrou z citronu, osolíme, opepříme, namočíme do rozšlehaných bílků a obalíme ve strouhance ochucené chilli. Rozložíme na alobalový grilovací tác, pokropíme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, až strouhanka zezlátne.
- 2Tortilly ohřejeme na grilu nebo v troubě, do každé dáme trochu majonézy, natrhané listy ledového salátu a porci ryby a sbalíme do kornoutu. Ozdobíme plátkem limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.