Rybí maso s rajčaty
35 min.
Ingredience
- 600gramůKapr obecný
 - 1kusCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 4kusyRajčata
 - 1lžícePetržel - nať
 - 200mililitrůOlej rostlinný
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 1lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.
 - 2V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.
 - 3Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.
 - 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.