Rybí pěna
40 min.
Ingredience
- 300gramůFilé rybí
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1kusVaječný bílek slepičí
 - 0,5litrSmetana 33% (šlehačka)
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
20 mg
Cukr
71 mg
Postup přípravy
- 1Rybu upečeme, vykostíme a jemně umeleme na strojku. Přidáme bílek, osolíme, opepříme a prolisujeme.
 - 2Směs dáme do hlubší nádoby a postavíme ji na rozdrcený led. Postupně po lžících přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí.
 - 3Podáváme dobře vychlazené.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.