Rychlý korejský bůček

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
36 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.
  • 2
    Ředkev oloupeme a nakrájíme na kostičky (popřípadě můžeme použít i kedlubnu).
  • 3
    Česnek utřeme.
  • 4
    Vodu, cibuli, ředkvičku a bůček dáme vařit na 40 minut do tlakového hrnce. Poté pomaličku upouštíme páru – trvá to tak 15-20 minut.
  • 5
    Z vývaru vytáhneme všechno – maso dáme zvlášť, a ředkvičky s cibulí také zvlášť.
  • 6
    Vývar osolíme a promícháme. Necháme 10 minut odstát.
  • 7
    Mezitím nakrájíme bůček na kousky velikosti sousta.
  • 8
    Pórek nakrájíme na půlkolečka a spolu s chilli vločkami je dusíme 3 minuty doměkka. Přidáme ústřicovou omáčku a chvíli smažíme. Poté zalijeme vývarem, vrátíme maso, přidáme utřený česnek a pastu. Osolíme a opepříme podle chuti. Prohřejeme.
  • 9
    Nakonec ještě do směsi vyklepneme obě vejce a promícháme.
  • 10
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 30. 3. 2017
Rychlý korejský bůček
Vynikající tipna bůček 😉