Rychlý vepřový guláš se smetanou
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůVepřové maso libové
- 2decilitryZakysaná smetana
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
479 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opékáme.
- 2Když je maso propečené, vmícháme protlak, pepř, papriku, sůl a vše krátce osmahneme.
- 3Ve smetaně dobře rozmícháme mouku, nalijeme do masa a cca 3 minuty podusíme.
- 4Hotový guláš můžeme dochutit špetkou cukru, podáváme s brambory nebo noky.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.