Rytířská smaženka
20 min.
Ingredience
- 16plátkůChléb toastový
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 2kusyVejce slepičí
- 30mililitrůKečup
- 2decilitryOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1055 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
60 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Polovinu krajíců toastového chleba lehce potřeme kečupem a poklademe na plátky podélně rozkrojeným tvarůžkem.
- 2Druhou polovinu toastových chlebů také potřeme kečupem, krajíce spojíme, stiskneme k sobě a sepneme párátkem.
- 3Jednotlivé porce omočíme v rozšlehaném vejci a osmažíme na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.