Rýže s vepřovou panenkou a chřestem

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
578 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propláchneme hokou vodou a scedíme. Do hrnce vlijeme půl litru zeleninového vývaru, půl litru hovězího vývaru, sójovou omáčku a rýžové víno, promícháme s rýží a necháme 20 minut vařit na mírném ohni.
  • 2
    Zatím ve woku rozpálíme olej, minutu opečeme jarní cibulku nakrájenou na kolečka, přidáme nudličky vepřové panenky a 5 minut opečeme za stálého míchání. Přidáme okapaný a pokrájený sterilovaný chřest, pokrm prohřejeme, osolíme, opepříme, dochutíme kořením. MAsovou směs promícháme s hotovou rýží a podáváme ozdobené nasekanou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.